Sluit je aan!

Is jouw organisatie er ook van overtuigd dat we als Nederland meer moeten doen om ervoor te zorgen dat mensenrechten en het milieu in productieketens worden gerespecteerd? Zetten jullie je met ons in voor een wettelijk kader voor verantwoord ondernemen, als onderdeel van een doordachte mix van beleid voor Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO)? Neem dan hier contact met ons op. We horen graag van je!

“Businesses hold the responsibility to protect, respect and empower their supply chain partners. It is time for transparency and equality in supply chains to be the new normal.”

“Legislation is the next step and not only essential but crucial for humanity to operate within the norm and to set boundaries with respect to human and nature. It’s about time we all take our responsibility and that we are held accountable for it!”

“In ons streven om duurzaam ondernemen de norm te maken in het bedrijfsleven, is het essentieel dat bedrijven het belang van duurzaam ondernemen onderschrijven en zich daarbij gesteund weten door wetgeving die voor een gelijk speelveld zorgt. Het is hoog tijd dat wij – als burgers en consumenten – mede dankzij dit initiatief bewegen naar een veilige en gezonde toekomst.” 

Meer weten

Wil je je aansluiten, neem dan contact op met Trude: t.vredeveld@mvoplatform.nl of 06-16497335

Ja, ik sluit mij aan!