Campagne

Wil je ons initiatief ook verder brengen, dan kan dat door het delen van onze boodschappen op bijvoorbeeld Twitter of LinkedIN, en in je eigen nieuwsbrief of mailing.

Je kan hieronder verschillende campagne uitingen delen of downloaden voor eigen gebruik. Wil je je eigen logo en huisstijl verwerken in onze visuals, dan kan dat ook! Kijk dan even onderaan de pagina voor hoe je dit kan doen, en daar kan je dan ook de juiste bestandsformaten downloaden.

Fijn als je altijd #wetgevingNU gebruikt in je communicatie.

Video Weer-naar-werk

Sociale Media #1

Meer dan 65 bedrijven, 60 maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen, kerken en 26.000 consumenten willen wetgeving voor duurzaam en verantwoord ondernemen. Politieke partijen, zet dit in het regeerakkoord! #wetgevingNU

Sociale Media #2

Je telefoon, t-shirt of kopje koffie… In Nederland kunnen we nog steeds producten kopen die zijn gemaakt ten koste van mens en milieu. Vind jij ook dat dat niet langer kan? Teken hieronder de petitie voor #WetgevingNu! [link naar de petitie op IDVO’s website: https://idvo.org/sluit-je-aan/petitie/

Sociale Media #3

Al tien jaar wordt er gepraat over mensenrechten en het bedrijfsleven. Het heeft lang genoeg geduurd. Het is tijd voor #wetgevingNU zodat bedrijven duurzaam en verantwoord ondernemen. Teken hier de petitie: https://idvo.org/sluit-je-aan/petitie/

Video #Ongemakkelijk

Visual regeerakkoord

Video #wetgevingNU

Video #ongemakkelijk

Format Telefoon

Format Vierkant

Visual Alle Logo’s

Visual Ik wil

Visual Textielfabriek

Visual Milieuvervuiling

Visual Ontbossing

Aanpasbare Visuals

De campagne afbeeldingen zijn vanaf maandag hiernaast ook te downloaden als .psd. Deze kunnen in Photoshop bewerkt worden en eigen wens aan te passen. Ze zijn beschikbaar in drie formats: klein, medium en groot. Hieronder een paar tips.

Achtergrond: Elk formaat afbeelding kan met of zonder achtergrond gemaakt worden. Wil je een foto als achtergrond toevoegen? Kopieer de foto of afbeelding die je als achtergrond wilt gebruik. Plak deze in de layer ‘foto’. Liever geen foto op de achtergrond? Deze is te verwijderen via alt + backspace.

Tekst: Je kan de tekst bovenaan aanpassen en ‘wij willen’ veranderen in ‘ik wil’ of ‘[Naam organisatie] wil’. De kleur is aan te passen door de tekst tool te selecteren en boven in het scherm de kleur aan te passen.

#Wetgevingnu kleur: De tekst wit of zwart maken kan via Ctrl + i.

Schaduw: De schaduw onder alle elementen (drop shadow) is een toegevoegd effect. Je kunt hem aan en uit zetten door op het oogje te klikken onder de layer. Als je op het effect dubbelklikt krijg je een menu waarin je de settings van de schaduw kunt aanpassen.

Formaat: Als je de afbeelding opslaat via File > Export > Save for web (of  met Crtl + Shift + Alt + S) krijg je een menu waarin je de definitieve afmetingen van de afbeelding kunt kiezen. Dan kun je ze dus bijvoorbeeld ook wat kleiner opslaan.

Medium